توصیه آنتونی فاوچی: با هر واکسنی که در دسترس است واکسینه شوید
آنتونی فاوچی، رئیس موسسه آلرژی و بیماری های عفونی ایالات متحده به آمریکاییها توصیه کرد که آمریکاییها منتظر برخی از واکسنهای کووید-۱۹ باقی نمانند و هر نوع واکسنی را که در دسترس بود تزریق کنند.
فاوچی روز پنجشنبه در یک گفتوگوی تلویزیونی افزود: «وقتی واکسنی در دسترس است آن را تزریق کنید.»
وی تاکید کرد: «این یک مسابقه بین ویروس و واکسینه کردن افراد است. اگر فردی بیشتر منتظر تزریق واکسن باقی بماند احتمال جهش ویروس بیشتر است. بنابراین هر چه زودتر باید واکسیناسیون افراد با هر واکسنی که باشد انجام شود.»
فاوچی در حالی این اظهارات را بیان کرد که دولت آمریکا در نظر دارد تا در طول ۱۰۰ روز نخست فعالیت دولت دولت بایدن، ۱۰۰ میلیون دوز واکسن تزریق شود.
طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها، تاکنون ۶۶ میلیون و ۵۰۰ هزار دوز واکسن در ایالات متحده آمریکا تزریق شده است.
سازمان غذا و داروی آمریکا مجوز استفاده اضطراری به دو واکسن فایزر-بیونتک و مدرنا را صادر کرده است. طبق تحقیقات مشخص شده است که هر دو واکسن اثر گذاری بالای ۹۰ درصد دارند.
واکسن تولیدی شرکتی جانسون اند جانسون نیز درخواست مجوز استفاده اضطراری را در یک دوز داده است.
سازمان غذا و داروی آمریکا روز چهارشنبه تایید کرد که این واکسن ۶۶ درصد اثرگذاری مقابل ویروس کرونا دارد که بالاتر از استانداردهای این سازمان است. قرار است امروز تصمیم نهایی درباره مجوز به این واکسن اعلام شود.
همزمان کارزار واکسیناسیون در کره جنوبی و هنگکنگ نیز از امروز آغاز شد. مقامهای حوزه درمانی کرهجنوبی در نظر دارند مرحله نخست تزریق دوز اول واکسن کرونا را با اولویت قرار دادن افراد ساکن خانههای سالمندان و کادر درمانی آغاز کنند. به این منظور در این مرحله حدود ۳۴۴ هزار نفر از ساکنان خانههای سالمندان و ۵۵ هزار نفر از کادر پزشکی که در خط اول مقابله با کرونا قرار دارند تا پایان ماه مارس واکسینه میشوند.
کره جنوبی واکسن تولیدی شرکتهای فایزر و بیونتک را از برنامه کوواکس که تحت حمایت سازمان جهانی بهداشت قرار دارد تهیه کرده است و محمولههای این واکسنها روز جمعه وارد فرودگاه بینالمللی اینچئون شد. از سوی دیگر این کشور واکسن تولیدی دانشگاه آکسفورد و شرکت آسترازنکا را نیز خریداری کرده است.
هنگکنگ نیز واکسیناسیون سراسری را با تزریق رایگان واکسن به ۷.۵ میلیون نفر از ساکنان خود آغاز کرد. افراد بالای ۶۰ سال و کارکنان بخش مراقبتهای ویژه که حدود ۲.۴ میلیون نفر هستند در اولویت نخست دریافت واکسن قرار دارند.
خبرنگار و تنظیم کننده خبر: اکبر نیک پژوه