اخبار سلامت

آیا دوره قرنطینه برای افراد مبتلا به COVID-19 باید کوتاه‌تر شود؟

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که بیماران مبتلا به COVID-19 دو روز قبل از شروع علائم تا ۵ روز بعد آن بیش‌ترین خطر انتقال بیماری به دیگران را دارند.

دستورالعمل کنونی CDC پیشنهاد می‌کند که افراد مبتلا حداقل تا ۱۰ روز از شروع بیماری‌شان قرنطینه شوند. اما قرار است پیشنهاد کاهش مدت زمان قرنطینه در اوایل هفته بعد بررسی شود.

مطالعات دیگر بیان کرده بودند که تنها کسانی که به‌شدت بیمارند یا دچار نقص سیستم ایمنی هستند احتمال دارد ویروس را تا ۲۰ روز به دیگران منتقل کنند. این آنالیز جدید بیان می‌کند که حتی در موارد ملایم برخی بیماران ممکن است تا حدود یک هفته ویروس را به دیگران منتقل کنند.

در شهریور، فرانسه روزهای قرنطینه را از دو هفته به یک هفته کاهش داد و آلمان نیز در نظر دارد آن را به ۵ روز کاهش دهد.

یک مطالعه در بریتانیا نشان داد که تنها یک نفر از هر ۵ نفر مبتلا توانسته بود تا ۱۰ روز خود را قرنطینه کند. از این رو، کاهش تعداد روزهای قرنطینه می‌تواند به اجرای صحیح آن کمک کند.

سی دی سی می‌گوید مدت زمان قرنطینه برای فرد دارای تماس نزدیک با فرد کرونایی می تواند از ۱۴ روز به ده یا حتی هفت روز کاهش یابد.

دو روش برای این کار‌وجود دارد:

  • روش اول: اگر فرد بعد از یک هفته قرنطینه در دو روز پایانی، تست (پی سی آر یا سریع آنتی ژن) منفی داشته باشد می تواند قرنطینه را تمام کند.
  • روش دوم: در غیر این صورت فرد می تواند برای ده روز قرنطینه باشد و علائم را روزانه مانیتور کند و در صورت وجود نداشتن علامتی می تواند قرنطینه را تمام کند.

البته در هر دو روش نیز تا روز ۱۴ باید علائم مانیتور شود و ماسک هم که زده شود.

درست است که دوره کمون می تواند طولانی تر باشد ولی پذیرش انجام قرنطینه توسط بیمار به علت مسائلی مثل از دست دادن شغل و نداشتن در آمد هم مهم است.

ریسک انتقال پس از هفت روز قرنطینه پنج درصد است و این برای ده روز یک درصد است.

دکمه بازگشت به بالا